26 Ağustos 2009 Çarşamba

Yeni Rekorcu Adayı; Batuhan Karadeniz

Türk Futbol tarihinin en başarılı forvetlerinden şüphesiz. Son 10 yıla damga vurmuş bir isim. Kırılmadık rekor bırakmadı desek yeridir. Uzun boyu, yardım sever yapısı, yeterli derecedeki hızı, Kafa toplarındaki inanılmaz etkinliği şurda görüldüğü gibi herkezin kafasına kazınmıştır. Ama Pivot forvetlerde olduğu gibi onda yerden toplardaki son vuruşlarda zayıflık vardı tabiki. Son vuracağı zaman karar verememeside buna engel oluyordu.

Son 3 senedir bu rekorları geçebilecek biri ortaya çıktı. Daha 15 yaşında Man City'nin gel bizde oyna diye teklif ettiği - şurdan - 1,92 boyunda ki Beşiktaş'lı Batuhan Karadeniz'den bahsediyorum tabiki.


Genç yaşda şöhretlenen oyuncular arasında. 15 yaşında dile kolay. Kafa toplarındaki inanılmaz etkinliği, Kuvveti felan zaten bu boyuttaki herkesde normal birşeydir fakat Batuhan'ı diğer pivotlardan ayıran bir özellik var.

" Teknik "


Batuhan'ın diğer pivotlara göre çokda iyi bir tekniği var nerde nasıl duracağını biliyor. Son vuruşları gayet başarılı, top saklar, adam bile geçer. Kendine özgüveninden dolayı dribblingde yapan bir oyuncu. İşte bu yüzden benim yeni rekorcu adayımdır. Tabii Hakan Şükür'le arasında çok önemli bir fark var oda iş ahlakı. Neler yaptığını herkes biliyor zaten. Katıldığı bir turnuvada atıcağı penaltıyı parmağıyla gösteren ve atamayan. Eskişehir'de zaman zaman gecelerin adamı olan. Son olarakda Gaziantepspor'un kampına katılmayıp tatil yapan sorumsuz bir futbolcu portresi çizdi. Kendine artık bu sezondan itibaren çeki düzen vermesini bekliyorum.

Gözüm Üzerinde Batuhan Karadeniz !

Bir Batuhan neler yapar ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder