31 Ağustos 2009 Pazartesi

Operasyana Tam Gaz Devam !


2 sene önce başlatılan operasyonda Almancı gençler - Türkiye'deki gençler ayrımı yapmayıp hafif hafif toplanmaya başlamıştı. Bugün Caner Erkin transferi ve forumlarda yazılanlara göre Sercan - Ufuk transferininde olacağı söyleniyor.

Caner Erkin, daha 20 yaşında bir oyuncu. Sol tarafı komple kulanma özelliğine sahip. Zhirkov tipi bir oyuncu. Hızlı rahat adam geçen, pas yeteneği üst düzey, ortaları yerini bulan, çevik, akıllı bir oyuncu. Hakan Balta gibi bir oyuncunun önünde yıldız olabilir. 1 yıllık kiralandı satın alma opsiyonuda elimizde.

Sercan Yıldırım burda anlattık zaten daha 18 - 19 yaşında Türkiye'nin en büyük yıldız forvet adayı.

Ufuk Ceylan'ın da iki sezon önce yıldızı parlamıştı, takımında tutunabildi. Reflexleri iyi yan topları iyi teke tekde iyi bir kaleci. 1'95 boyunda 21-22 yaşlarında aşırı derecede gelecek vaadeden bir kaleci. İnşallah gelir ve 1 gün kaleyi alıp bir daha da 34-35 yaşına kadar kimselere vermez.

İşte bu 3 oyuncu inanılmaz geniş kadromuzu dahada genişleticek. 3'ünüde birbirinden ayırmak mümkün değil 3 de çok fazla gelecek vaadeden oyuncular. Haldun Üstünel'e teşekkürler.


Okunası bir blog olması dileğiyle, Saygılar...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder